Smartwatch V8 - ceas, produse originale, cumpara acum, comentarii, pret
Sănătate și Tu

Smartwatch V8 – ceas, produse originale, cumpara acum, comentarii, pret

SmartWatch Smartwatch V8 comentarii obține de la mai mulți

utilizatori care apreciază funcționalitatea unui obiect gadget și design elegant. Nu este doar un dispozitiv de măsurare a timpului, dar, de asemenea, parțial un tracker de fitness și un smartphone.

Iată o prezentare generală a ceas de mână computerizat inteligent ceas.

Modelul descriere

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Smartwatch V8

Smartwatch V8 este legendarul ceasuri inteligente, care impresionează cu un set de caracteristici sale. În combinație cu un smartphone, funcționalitatea este extins în mod semnificativ. În final, utilizatorul primește un ceas de mână cu funcție de telefon și aparat de fotografiat. Modelul V8 este un opțiuni avansate versiunea anterioară a mărcii. Designul său combină elemente de stil clasic si sport.

Aici este o revizuire video a gadget inteligent.

Specificații Smartwatch V8

Smartwatch V8 site-ul oficial prezintă următoarele caracteristici:

 • Display cu IPS matrice și expansiune 240 x 240
 • Sistem de operare – Android
 • Limbă interfață – o alegere (. Rusă, engleză, etc)
 • Camera – 0.3 MP
 • Acumulator – 380 mAh
 • card de memorie – suport micro SD
 • Greutate – 63 grame

.

Design-ul dispozitivului Smartwatch V8

SmartWatch Smartwatch V8 are un design elegant. După cum sa menționat de către utilizatori, numai aspectul gadget a fost suficient că au vrut să-l cumpere. Stilul este descris ca unisex, astfel încât accesoriul arata la fel de bine pe mână de sex masculin și feminin. Bărbații aleg adesea un model la femei (negru sau „armura negru“ armura), negru în alb-negru. aspectul Smartwatch V8 este faptul că acestea pot fi combinate cu un costum de afaceri, sport și haine într-un stil casual (stil de oraș).

Corpul este realizat dintr-un aliaj special folosind oțel inoxidabil, asigurând o rezistență la efectele mecanice. Culoare Cauza negru și argintiu (în funcție de model).

Bratara este confectionata din cauciuc. Această centură se potrivește de o parte bine, este ușor și are o durată lungă de viață. Nu este sensibil la umiditate, ceea ce este important pentru persoanele implicate în sport. Cureaua este detașabilă și,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

dacă este necesar, poate fi înlocuit cu ușurință. Culoare benzi într-un modele masculine femei de culoare alb.

Ecran Smartwatch V8

Dial Smartwatch V8 este acoperit cu cristal de safir, rezistent la zgârieturi. Ecranul cu o diagonală de 1,22 inci se face rotund, deoarece majoritatea utilizatorilor preferă această formă.

display touchscreen dezvoltat de IPS tehnologie. Această matrice are o serie de avantaje pentru care ea a plecat departe de alte tipuri de matrici:

 • Unghiul de vizualizare este de 178 de grade. Acest lucru înseamnă că imaginea nu este distorsionată unghiuri nu se uita la el.
 • Rezistența la presiune. Făcând clic pe ecran nu apare „emoție“, distorsiunea pe ecran.
 • timp de răspuns mic al

  senzorului.

 • Un consum de energie mică.
 • Riscul de pixeli morti este redus la minimum.
 • culori luminoase și contrastante.

Firmware-ul oferă posibilitatea de a configura 3 opțiuni diferite de afișarea timpului pe ecran:

 • săgeți
 • număr mare;
 • numerele împreună cu data, ziua săptămânii, ceas cu alarmă, nivelul bateriei.

Acest mod poate fi selectat folosind ecranul tactil sau 2 butoane fizice. Cu toate acestea, pentru a conduce ore poate de la telefonul smartphone. Butoanele deschide, de asemenea, meniul de aplicații și să vibreze.

Echipament Smartwatch V8

Smartwatch V8 vine cu kit-ul următor:

 • cablu micro-USB pentru încărcare de la PC sau POWERBANK;
 • baterie;
 • manualul de utilizare (există o secțiune în limba rusă).

Cum de a începe să utilizați Smartwatch V8

Înainte de a utiliza, vă recomandăm următorii pași:

 1. Pentru a introduce un micro SIM cu Internet. Codul de securitate cu nevoie de card pentru a

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  fi eliminate. Acest lucru se poate face prin instalarea-l în telefonul pentru a efectua operația și apoi inserați-le în ceas.

 2. Pentru a instala cartela de memorie. Gadgetul suporta un card de până la 32 GB, dar pentru a începe suficient de 1 GB.
 3. Pentru a instala bateria.
 4. Încărcați complet Smartwatch V8 de pe computer, laptop sau banca de putere.
 5. Îndepărtați folia protectoare de pe ecran.
 6. OL>

  Gadget este gata de a lucra în mod independent. După sincronizare cu funcții de smartphone sunt extinse. Este clar la nivel intuitiv și va avea nevoie de destul de un pic de timp pentru a configura ceasul inteligent.

  Principiul de funcționare Smartwatch V8

  SmartWatch Smartwatch V8 suport 2 platforme cele mai cunoscute: Android (de la 4.0) și iOS (de la 7.0). Cu telefoanele SmartWatch este sincronizat cu Bluetooth încorporat modulul. Cu toate acestea, rețineți că operarea cu succes este posibilă numai în cazul în care distanța dintre ceas și dispozitivul mobil nu depășește 10 metri. Dacă distanța este mai mare, conexiunea este întreruptă automat.

  In plus, gadget funcționează pe Android 5.1.1 și, prin urmare, poate funcționa independent de un smartphone sau o tabletă, inclusiv ca

  telefon. Astfel, cumpărarea SmartWatch poate obține în mână un smartphone în miniatură. Prin urmare, de multe ori un gadget inteligent pentru a alege sportivii care sunt inconfortabil să-și asume formarea unui telefon mobil masiv.

  Volumul bateriei este de 1-2 zile de serviciu activ și 4 pasiv. Încărcarea bateriei utilizând cablul USB. Conector de încărcare este situat pe partea stângă a corpului. Conectorul este închis capacul de cauciuc, care asigură o protecție suplimentară împotriva prafului și a umezelii.

  Pe partea de jos a carcasei sunt amplasate sloturile pentru cartela de baterie, MicroSD și SIM nano.

  Ce poate un ceas inteligent 8

  Smartwatch V8 original, capacitățile sale vor impresiona chiar și scepticii cei mai înrăiți:

 • Puteți vizualiza notificările și răspundeți la acestea. Setarea vă permite să luați SMS ecran, mesajele din rețelele sociale și mesagerii, de intrare și apelurile care vin la telefonul smartphone ratat. Deci, nu este nevoie pentru a obține la telefon pentru a vedea mesajele, sau invers, puteți răspunde rapid la apel.
 • Pentru a efectua un apel sau de a accepta un apel primit pe telefonul inteligent. În acest caz, ceasul are rolul căștilor. Această caracteristică este una dintre principalele avantaje ale gadgetului. Acesta vă permite să vorbești cu cineva și du-te despre afacerea lor:. De a conduce o mașină, o plimbare cu bicicleta, pentru a face treburile din jurul casei, etc
 • Există posibilitatea de a utiliza propriul micro card SIM și apoi cu un obiect gadget pe care se poate apela. Pentru aceasta trebuie să selectați „apel prin intermediul ceas.“ Un apel poate fi ca o melodie, și vibrații.
 • Există acces la toate camerele listate pe cartela micro SIM, și puteți selecta, de asemenea, numărul din agenda telefonului.
 • cu cartela de memorie și cartela SIM poate avea acces la Internet, Facebook, WhatsApp, Twitter.
 • Uita-te la Smartwatch V8 au propriile lor built-in camera de 0.3 MP, difuzor și microfon. Built-in recorder de voce vă permite, la momentul potrivit pentru a înregistra o conversație sau muzică. Toate intrările pot fi auzite prin intermediul player-ul audio. Camera deși nu foarte puternic, dar vă oferă posibilitatea de a face rapid și în liniște cadru.
 • Fotografii și fișiere video realizate pe camera foto a dispozitivului, și, dacă doriți să transferați prin Bluetooth la telefonul smartphone.
 • Calculator și ceas cu alarmă -. Bun ajutor al omului modern,
 • Controlul activității fizice – o caracteristică la îndemână pentru persoanele care conduc un stil de viață sedentar. Gadgetul vă va aminti imediat că trebuie să se încălzească.
 • Anti-pierdere. Aparatul nu va permite smartphone să se piardă. Meniul este populat cu distanța la care ceasul poate fi de la telefon. Atunci când această distanță este depășită, un semnal va suna. Preconditii -. Ceas trebuie să fie sincronizat cu un smartphone în acest moment
 • pedometru, monitorizarea somnului, contor de calorii este ceva care foarte des este folosit în prezent, omul modern. Toate datele sunt afișate pe monitor.

Beneficiile smart Smartwatch V8

Din varietatea de ceasuri inteligente, utilizatorii alege modelul V8 pentru un număr de caracteristici preferate:

 • funcționalitate bogată;
 • aspect atractiv;
 • înzestrat cu funcțiile smartphone-ului;
 • mare de viață a bateriei;
 • cost redus.

Acest model este potrivit pentru toate genurile și vârstele. Prin urmare, Smartwatch V8 puteți cumpăra pentru uz personal și sub formă de cadouri pentru prieteni și rude care vor fi cu siguranță apreciate.

În cazul în care pentru a cumpăra originalul

Smartwatch V8 li se recomandă să cumpere prin intermediul magazinului on-line, care este furnizorul oficial al producătorului (link-ul de mai jos). Singura modalitate de a cumpăra un lucru foarte calitativ și nu un fals ieftin. În plus, este posibil să se salveze în mod semnificativ. Acum Smartwatch V8 prețul este 2990 de ruble.

Comanda gadget inteligent doar:

 1. Du-te la site-ul oficial.
 2. Lăsați aplicație, specificând numărul.
 3. OL>

  Operatorul solicită cumpărătorului să verifice adresa de expediere. În cazul în care un SmartWatch Smartwatch V8 pentru a cumpăra de la Moscova, St. Petersburg, de livrare este de 1 – 2 zile, prin care se dispune în alte regiuni este de până la 10 zile, în funcție de distanța

  .

  Recenziile utilizatorilor

  stânga pe Q8 opinii ceas inteligent sunt predominant conotație pozitivă. Desigur, acest lucru se aplică acelor proprietari care au cumpărat produse originale.

  Daria:

  Foarte fericit cu cumpărare. Pentru a lucra nu plângeri. Testat toate funcțiile, totul funcționează bine. Si cel mai important – acestea sunt elegant în aparență. Arata foarte solid.

  Ivan:

  O mulțime de informații pentru a citi cu atenție, comentarii, forumuri și în cele din urmă sa stabilit pe acest model. Cu toate acestea, la început am crezut că prețul de Smartwatch V8 pare extrem de scăzut pentru această funcționalitate, dar încă comandat si nu am regretat. Fericit cu totul. Senzori precise, frâne, fără sincronizare, senzorul reacționează instantaneu, taxa durează aproximativ 3 zile.

  Andrei:

  Smartwatch V8 a decis să cumpere, deoarece acestea sunt frumoase, ele au o mulțime de diferite rahat rece și preț scăzut. Rezultatul este foarte fericit. Ele sunt într-adevăr confortabil pe bicicletă, în timp ce jogging, și doar atunci când mobilul este în rucsac, eu sunt conștient de apeluri și mesaje, și nu este nevoie de mult să meargă după el.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...