Purihot - opinii, pre╚Ť, ├«n cazul ├«n care s─â cumpere, ingrediente, cum func╚Ťioneaz─â?
S─ân─âtate

Purihot ÔÇô opinii, pre╚Ť, ├«n cazul ├«n care s─â cumpere, ingrediente, cum func╚Ťioneaz─â?

Cream Purihot pentru articula╚Ťiile utilizate ├«n diverse boli ale aparatului locomotor. Potrivit informa╚Ťiilor de pe site-ul web al produc─âtorului acestei crem─â const─â din ingrediente complet naturale. Datorit─â compozi╚Ťiei sale mai u╚Öoar─â pentru boli ale articula╚Ťiilor.
Lua╚Ťi ├«n considerare c├ót de eficient este acest instrument.

Ce este aceast─â crem─â Purihot?

Acesta este compus din ingrediente complet naturale. Principalele componente active sunt doar dou─â:

condroitina este o substan╚Ť─â care afecteaz─â produc╚Ťia de acid hialuronic. Acest lucru duce la ├«nt─ârirea ╚Ťesutului conjunctiv ├«n comun. ├Än primul r├ónd devine mai puternic cartilaj, tendoane

si ligamente. ├Än plus fa╚Ť─â de condroitin produce

un efect analgezic și impactul asupra regenerării cartilajului.

A doua component─â este glucozamina afecteaz─â ├«n mod direct nutri╚Ťia articula╚Ťiei. Conform produc─âtorului glucozamina este o substan╚Ť─â datorit─â c─âreia este restabilit─â articula╚Ťia. De asemenea, previne distrugerea articula╚Ťiei.

Astfel de informa╚Ťii privind compozi╚Ťia, pot fi g─âsite pe site-ul oficial ├«n cazul ├«n care acestea v├ónd crema. Nici o descriere mai despre componentele nu sunt prezentate.

decofrante Purihot

Disponibil sub form─â de crem─â, care este ├«ntr-un recipient de plastic alb. Se spune c─â aceast─â crem─â este ÔÇ×bio-activÔÇť ╚Öi nu con╚Ťine conservan╚Ťi. Precum a indicat faptul c─â acest produs este de 100% de origine natural─â. In general, pozi╚Ťion├óndu-se ca crema care va ameliora durerea pentru scurt timp.

Ce efect crema?

Efectul combinat al componentelor are un efect complex asupra articula╚Ťiei. In detrimentul condroitina si glucozamina este format prin urm─âtoarele ac╚Ťiuni:

Care sunt indica╚Ťiile ╚Öi contraindica╚Ťiile?

Lista indica╚Ťiile pentru utilizarea cremei nu este definit cu precizie pe site-ul web. Informa╚Ťiile, spune urm─âtoarele:

 1. Crema este un remediu eficient pentru dureri articulare.
 2. Regenereaz─â cartilajului ╚Ťesut.
 3. Ajut─â cu boli cum ar fi artrita sau osteoartrita.
 4. destul de eficiente în osteocondrozei.
 5. OL>

  Boli cum ar fi artrita, artroza ╚Öi osteohondroz─â sunt, prin natura lor, sunt cronice. Astfel de modific─âri sunt foarte dificil de tratat. Produc─âtorul sus╚Ťine c─â crema pentru a face fa╚Ť─â ╚Öi Purihot cu astfel de boli timp de 10 zile. Acesta este antetul de pe site-ul

  care vinde crema.

  pe lista de contraindica╚Ťii, sa pe site-ul ├«nc─â. Prin urmare, nu se ╚Ötie ce se poate produce reac╚Ťii adverse atunci c├ónd se utilizeaz─â astfel de instrumente. Probabil, se presupune, odat─â ce toate-naturale, ce contraindica╚Ťii ╚Öi efecte nedorite.

  Cum s─â utiliza╚Ťi crema?

  Trebuie s─â lua╚Ťi o cantitate mic─â de crem─â ╚Öi se aplic─â pe zona cu probleme. Ar trebui s─â fie utilizat de 3 ori pe zi.

  Costul acestei cremă mai mult de 2 mii de ruble. Prin urmare, merită luat în considerare dacă este atât de eficient pentru astfel de bani.

  Analogii Purihot

  ├Än pia╚Ť─â exist─â analogi de sm├ónt├ón─â Purihot. Acestea includ gel-balsam 911 condroitina, care este v├óndut

  ├«n farmacii. Compozi╚Ťia aproape supliment la crema Purihot, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi lua ├«n considerare le omologii.

  Fie pentru a avea încredere un astfel de instrument de?

  Purihot Crema pentru tratamentul bolilor articula╚Ťiilor ridic─â o serie de ├«ndoieli cu privire la eficacitatea ╚Öi siguran╚Ťa sa. Primul lucru pe care ar trebui s─â ├«ngrijoreze este lipsa suplimentului de pe rafturile din farmacii. Cumpara aceasta crema doar la site-ul oficial, unde pute╚Ťi afla, de asemenea, informa╚Ťii care este scris mai sus.

  A doua caracteristic─â este discutabil─â lipsa de instruc╚Ťiuni pe care ar trebui s─â fie ├«n fiecare supliment. Informa╚Ťiile de pe site-ul, de fapt, nu ofer─â nici informa╚Ťii clare despre crema. elemente lips─â, cum ar fi efectele secundare ╚Öi contraindica╚Ťii. De fapt, ├«n cazul ├«n care suplimentul este complet sigur ╚Öi nu provoac─â efecte nedorite, acest lucru este ├«ntotdeauna indicat ├«n instruc╚Ťiunile. Crema Purihot nu este considerat─â necesar─â pentru a furniza astfel de informa╚Ťii pentru oameni.

  Ultimul punct pe care ar trebui s─â provoace ├«ngrijorare este lipsa de studii clinice fiabile. Site-ul con╚Ťine

  pu╚Ťine informa╚Ťii cu privire la aceast─â problem─â. La prima vedere nu pare autentic. Dupa ce a citit devine clar c─â probabilitatea ca acestea au fost ├«ntr-adev─âr foarte sc─âzute. Aceast─â concluzie este format─â din urm─âtoarele:

  Pe Internet, pute╚Ťi g─âsi o mul╚Ťime de feedback pozitiv dupa folosirea cremei Purihot. Aceast─â a╚Öa-numitele comentarii pseudo care sunt scrise ├«n scopuri comerciale. Prin urmare, nu ar trebui s─â ├«ncredere ├«n ei 100% ╚Öi s─â cumpere aceast─â crem─â. Boli ale articula╚Ťiilor, trebuie s─â v─â adresa╚Ťi medicului dumneavoastr─â, deoarece boala ├«ntotdeauna progreseaz─â.

  ├Än plus, pe site-ul nu exist─â nici o informa╚Ťie cu privire la utilizarea la femeile gravide sau la copii. Nu a fost descris─â ├«n detaliu mecanismul de ac╚Ťiune al substan╚Ťelor de baz─â. Nici o indica╚Ťie a ceea ce apar╚Ťine grupului farmacologic. Nu exist─â nici o informa╚Ťie cu privire la politicile de reten╚Ťie ╚Öi datele de expirare.

  Eficien╚Ť─â Purihot

  In ciuda crema, este posibil s─â se calculeze c─â trebuie s─â fie eficace, ├«n principiu. ├Än aceast─â ├«ntrebare, este necesar s─â ├«n╚Ťelegem ├«n detaliu. Crema con╚Ťine dou─â substan╚Ťe condroitin ╚Öi glucozamin─â, care afecteaz─â starea articula╚Ťiei. F─âr─â ├«ndoial─â, aceste substan╚Ťe au un efect pozitiv asupra cursului de boli ale sistemului musculo-scheletice. Doar aici substan╚Ťele active sunt ├«n crema

  la articula╚Ťia este aproape s─â nu cad. Prin urmare, se produce nici un efect asupra cartilajului. Este evident c─â eficacitatea cremei este mult exagerat─â.

  Conform instruc╚Ťiunilor de pe site-ul, crema ajut─â la combaterea artrita si osteoartrita. Utilizarea unui astfel de preparat o, permite de a sc─âpa de astfel de boli. Pare mai degrab─â neplauzibil─â. Datorita faptului ca artrita si osteoartrita au, ├«n cele mai multe cazuri cronice. Un astfel de proces nu este posibil s─â complet cura, poate doar ├«ncetini procesul de distrugere a cartilajului. Boli cu curs sunt tratate doar holistic cu utilizarea de pastile ╚Öi injec╚Ťii ├«n cavitatea comun─â. Numai ├«n acest fel poate afecta ├«n comun ╚Öi a reduce durerea. Prin urmare, pentru a folosi Purihot ca un mijloc de a sc─âpa de artrita si osteoartrita este absurd.

  se pozitioneaza Cream ca un instrument care lupt─â dureri articulare. ├Än compozi╚Ťia revendicat─â nu conteaz─â, care ├«n mod direct ar avea un efect analgezic. Indicat c─â condroitin cauzeaz─â aceast─â ac╚Ťiune. Trebuie s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â condroitina afecteaz─â numai cartilajului. C├ónd se ├«nt├ómpl─â acest lucru, ╚Öi repararea elasticitatea ├«n cre╚Öte comune, iar suprafa╚Ťa articular─â este mai mic─â dec├ót se freac─â una de alta. Apoi dispar durere. Dar, ca substan╚Ť─â ├«n comun nu p─âtrunde, procedeul de mai sus nu se formeaz─â. Prin urmare, durerea nu este redus─â, dar numai progrese.

  Este în valoare de cumpărare?

  Costul de crema pe site-ul este mai mult de 2 mii. Eficacitatea cremei Purihot discutabile. La debutul simptomelor în durere sau disconfort ar trebui să consulte un medic. Crema de cumparare din cauza publicitate bun și comentarii cumpărate de pe Internet.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cump─âr─âturi, ceva ce prietenul s─âu Celyn Nannie Greenwood a ar─âtat c├ónd a fost de 17. Problema intensificat ├«n 2008. Dragomir a pierdut dou─â locuri de munc─â, ca urmare a dependen╚Ťei sale, ├«n special: activist local ╚Öi aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut ├«ntr-un cartier al clasei muncitoare. Dup─â ce a cunoscut niciodat─â cu adev─ârat p─ârin╚Ťii lui, el a fost crescut ├«ntr-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea s─â-╚Ťi plac─â ╚Öi...