Sănătate

Purihot – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, ingrediente, cum funcționează?

Cream Purihot pentru articulațiile utilizate în diverse boli ale aparatului locomotor. Potrivit informațiilor de pe site-ul web al producătorului acestei cremă constă din ingrediente complet naturale. Datorită compoziției sale mai ușoară pentru boli ale articulațiilor.
Luați în considerare cât de eficient este acest instrument.

Ce este această cremă Purihot?

Acesta este compus din ingrediente complet naturale. Principalele componente active sunt doar două:

condroitina este o substanță care afectează producția de acid hialuronic. Acest lucru duce la întărirea țesutului conjunctiv în comun. În primul rând devine mai puternic cartilaj, tendoane

si ligamente. În plus față de condroitin produce

un efect analgezic și impactul asupra regenerării cartilajului.

A doua componentă este glucozamina afectează în mod direct nutriția articulației. Conform producătorului glucozamina este o substanță datorită căreia este restabilită articulația. De asemenea, previne distrugerea articulației.

Astfel de informații privind compoziția, pot fi găsite pe site-ul oficial în cazul în care acestea vând crema. Nici o descriere mai despre componentele nu sunt prezentate.

decofrante Purihot

Disponibil sub formă de cremă, care este într-un recipient de plastic alb. Se spune că această cremă este „bio-activ“ și nu conține conservanți. Precum a indicat faptul că acest produs este de 100% de origine naturală. In general, poziționându-se ca crema care va ameliora durerea pentru scurt timp.

Ce efect crema?

Efectul combinat al componentelor are un efect complex asupra articulației. In detrimentul condroitina si glucozamina este format prin următoarele acțiuni:

Care sunt indicațiile și contraindicațiile?

Lista indicațiile pentru utilizarea cremei nu este definit cu precizie pe site-ul web. Informațiile, spune următoarele:

 1. Crema este un remediu eficient pentru dureri articulare.
 2. Regenerează cartilajului țesut.
 3. Ajută cu boli cum ar fi artrita sau osteoartrita.
 4. destul de eficiente în osteocondrozei.
 5. OL>

  Boli cum ar fi artrita, artroza și osteohondroză sunt, prin natura lor, sunt cronice. Astfel de modificări sunt foarte dificil de tratat. Producătorul susține că crema pentru a face față și Purihot cu astfel de boli timp de 10 zile. Acesta este antetul de pe site-ul

  care vinde crema.

  pe lista de contraindicații, sa pe site-ul încă. Prin urmare, nu se știe ce se poate produce reacții adverse atunci când se utilizează astfel de instrumente. Probabil, se presupune, odată ce toate-naturale, ce contraindicații și efecte nedorite.

  Cum să utilizați crema?

  Trebuie să luați o cantitate mică de cremă și se aplică pe zona cu probleme. Ar trebui să fie utilizat de 3 ori pe zi.

  Costul acestei cremă mai mult de 2 mii de ruble. Prin urmare, merită luat în considerare dacă este atât de eficient pentru astfel de bani.

  Analogii Purihot

  În piață există analogi de smântână Purihot. Acestea includ gel-balsam 911 condroitina, care este vândut

  în farmacii. Compoziția aproape supliment la crema Purihot, astfel încât să puteți lua în considerare le omologii.

  Fie pentru a avea încredere un astfel de instrument de?

  Purihot Crema pentru tratamentul bolilor articulațiilor ridică o serie de îndoieli cu privire la eficacitatea și siguranța sa. Primul lucru pe care ar trebui să îngrijoreze este lipsa suplimentului de pe rafturile din farmacii. Cumpara aceasta crema doar la site-ul oficial, unde puteți afla, de asemenea, informații care este scris mai sus.

  A doua caracteristică este discutabilă lipsa de instrucțiuni pe care ar trebui să fie în fiecare supliment. Informațiile de pe site-ul, de fapt, nu oferă nici informații clare despre crema. elemente lipsă, cum ar fi efectele secundare și contraindicații. De fapt, în cazul în care suplimentul este complet sigur și nu provoacă efecte nedorite, acest lucru este întotdeauna indicat în instrucțiunile. Crema Purihot nu este considerată necesară pentru a furniza astfel de informații pentru oameni.

  Ultimul punct pe care ar trebui să provoace îngrijorare este lipsa de studii clinice fiabile. Site-ul conține

  puține informații cu privire la această problemă. La prima vedere nu pare autentic. Dupa ce a citit devine clar că probabilitatea ca acestea au fost într-adevăr foarte scăzute. Această concluzie este formată din următoarele:

  Pe Internet, puteți găsi o mulțime de feedback pozitiv dupa folosirea cremei Purihot. Această așa-numitele comentarii pseudo care sunt scrise în scopuri comerciale. Prin urmare, nu ar trebui să încredere în ei 100% și să cumpere această cremă. Boli ale articulațiilor, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră, deoarece boala întotdeauna progresează.

  În plus, pe site-ul nu există nici o informație cu privire la utilizarea la femeile gravide sau la copii. Nu a fost descrisă în detaliu mecanismul de acțiune al substanțelor de bază. Nici o indicație a ceea ce aparține grupului farmacologic. Nu există nici o informație cu privire la politicile de retenție și datele de expirare.

  Eficiență Purihot

  In ciuda crema, este posibil să se calculeze că trebuie să fie eficace, în principiu. În această întrebare, este necesar să înțelegem în detaliu. Crema conține două substanțe condroitin și glucozamină, care afectează starea articulației. Fără îndoială, aceste substanțe au un efect pozitiv asupra cursului de boli ale sistemului musculo-scheletice. Doar aici substanțele active sunt în crema

  la articulația este aproape să nu cad. Prin urmare, se produce nici un efect asupra cartilajului. Este evident că eficacitatea cremei este mult exagerată.

  Conform instrucțiunilor de pe site-ul, crema ajută la combaterea artrita si osteoartrita. Utilizarea unui astfel de preparat o, permite de a scăpa de astfel de boli. Pare mai degrabă neplauzibilă. Datorita faptului ca artrita si osteoartrita au, în cele mai multe cazuri cronice. Un astfel de proces nu este posibil să complet cura, poate doar încetini procesul de distrugere a cartilajului. Boli cu curs sunt tratate doar holistic cu utilizarea de pastile și injecții în cavitatea comună. Numai în acest fel poate afecta în comun și a reduce durerea. Prin urmare, pentru a folosi Purihot ca un mijloc de a scăpa de artrita si osteoartrita este absurd.

  se pozitioneaza Cream ca un instrument care luptă dureri articulare. În compoziția revendicată nu contează, care în mod direct ar avea un efect analgezic. Indicat că condroitin cauzează această acțiune. Trebuie să se înțeleagă că condroitina afectează numai cartilajului. Când se întâmplă acest lucru, și repararea elasticitatea în crește comune, iar suprafața articulară este mai mică decât se freacă una de alta. Apoi dispar durere. Dar, ca substanță în comun nu pătrunde, procedeul de mai sus nu se formează. Prin urmare, durerea nu este redusă, dar numai progrese.

  Este în valoare de cumpărare?

  Costul de crema pe site-ul este mai mult de 2 mii. Eficacitatea cremei Purihot discutabile. La debutul simptomelor în durere sau disconfort ar trebui să consulte un medic. Crema de cumparare din cauza publicitate bun și comentarii cumpărate de pe Internet.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...