pentru marirea penisului - cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret
PutereȘtiri

 pentru marirea penisului – cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

În jurul căile de atac locale pentru marirea penisului planeaza un halou țesută de mituri și concepții greșite. Totul pare simplu: este suficient pentru a murdări zi și noapte supliment și bucurați-vă de creștere

.

Dar, nu. În plus, este important să cumpere original și urmați cu strictețe instrucțiunile.

Ce este

Crema este proiectat pentru nedureros de extindere permanenta a penisului. Ea se bazează

pe studii științifice ale dietei de africani este cunoscut pentru cel mai mare falusul din lume. Produsul a atras un complex de plante puternic, care afectează corpii cavernoși. Mijloace de

acțiune locală necesită aplicații externe regulate la nivelul penisului. Nutriția de țesuturi provoacă o creștere puternică

Negru Dimensiunea reală corespunde reglementărilor de certificare -. Feriți-vă de fals cu zero dinamica conținutului action.to ↑

formă de lansare și aspect –

Suplimentul este sintetizat sub forma unor forme medicamentoase moi.

Crema este formulată pentru uz topic locală. Disponibil în tuburi de plastic, un volum de 50 ml, ambalate în cutii de carton. Atașat manual care descrie acțiunile și caracteristicile.

Conținutul tubului este moderat gros, masa de gel cum ar fi, fără culoare și miros perceptibil. Acesta este compus din numai 4 ingrediente active de origine vegetală.

Gelul –

Supliment este construit pe baza de plante. Acesta include ingrediente naturale, care sunt cultivate în regiunile ecologic curate din America de Sud și Africa.

Tabel 1. O prezentare generală a componentelor

Substanță

Elemente cheie

Utilizați pentru creștere

Fructe Aguaje

Aminoacizii

Vitaminele A, C

Minerale

Acid oleic

enzime Plant

Acesta acționează asupra țesutului cavernos, stimulează producerea de proteine ​​complexe, hrănește și hrănește pielea

Gotu Kola

Uleiuri esențiale

Vitaminele A, E,

Bioflavonoid

Magneziu

Saponinele

Regenereaza tisulară și restabilește respirația celulară plin, metabolismul intracelular

Lagenariya

aminoacizi (lizină, triptofan, orgigin)

Zinc

Acizii grași

Vitamine E, C și

creșterea celulară îmbunătățită, repararea țesuturilor deteriorate

Ghimbir este

Acizi grași

Steroli

Alcaloizii

încălzindu, asigură circulația sângelui integral, tonuri

Cum cremă

Fiecare componentă asigură propriul său efect farmacologic.

funcționează pe toate țesuturile penisului:

 1. vasculare complexe – imbunatateste circulatia sangelui, extinderea capilară, de rețea vasculară. Lacunele, cavitatile corpurile cavernoase obține super-puteri la o mare de pompare de sânge. Cu cât sânge furniza dimensiuni mai bune crește.
 2. saturație tisulară de nutrienți – amino acizi zarzavat lucrează asupra creșterii celulelor musculare netede endoteliale. Compușii de proteine ​​face celula se divide, marirea penisului in latime,

  lungime.

 3. Producția crescută de fibre de colagen proprii elastină. – baza structurală a creșterii, suprafața pielii
 4. OL> Suplimentul are un efect cumulativ. Primele rezultate vizuale sunt realizate în a doua săptămână a cursului.

  Tabelul 2. Perspectivele de creștere

  Instrucțiuni de utilizare

  Pentru a începe să ruleze o serie de proceduri de igienă. Ia-o cabină de duș, ceas cu mâinile curate. Se usucă penisul cu un prosop – produsul este aplicat pe pielea uscata. Umezeala, particulele de apă pentru a reduce concentrația de substanțe active.

  Ce urmează:

 • aplică o picătură de cremă pe întreaga lungime a țevii. Cel mai bine este de a lucra la erectie maxima, pentru a acoperi suprafața maximă;
 • sigur de mișcare masaj, se aplică pe piele;
 • continuați masaj până complet absorbit, dar nu mai puțin de 10 de minute;
 • rata de aplicare – o dată pe zi. Durata cursului -. 4 săptămâni

Există mai multe tehnici

suplimentare care contribuie la îmbunătățirea creșterii.

Cum se face gel max:

 1. Practice jelq: tehnica vasculare de două ori se va mări eficiența. Prindeți țeava de OK-prindere. Influențarea inelul, trece la cap. Se repetă mâna a doua și astfel 25-40 seturi. Mențineți o presiune constantă, dar fără durere. Dacă este necesar, se adaugă o nouă porție de cremă;
 2. Start comprese calde înainte și după aplicare. Înainte de a aplica nevoie de comprese umed, – înmuiat în apă caldă prosop este suprapus pe penis timp de 10-15 minute. După absorbție – uscat (prosop încălzit în uscător sau pe radiator). Această acțiune simplă va crește absorbția substanțelor;
 3. Do aplicație – instala pe un strat de folie de plastic crema timp de 10-15 minute. O astfel de kunshtyukov va deschide complet porii si pielea va lua toate substanțele necesare.
 4. OL>

  Vand

  Problema cea mai urgentă este de a cumpăra un supliment fals. Suzetele nu conțin ingrediente active, corecte și de a demonstra zero dinamică crește. După un proces oamenii să părăsească feedback-ul negativ. Pentru a obține original, vă rugăm să vizitați site-ul web al producătorului. Cumpara reală, se va simți forța deplină a formulei de creștere a plantelor.

  Recenzii de bărbați și medici

  Produsul a reușit să acumuleze o experiență bogată de aplicare practică în rândul cumpărătorilor și reprezentanți ai comunității medicale. Evaluează gelul, bazat pe evaluări reale.

  Sergey, 19 ani, Arhanghelsk

  A mers la 4 săptămâni după ce am început să frotiu gel. A făcut totul corect, exerciții de desenat (nu de fiecare dată), nu a ratat de zile și a urmat exact cursul. În medie, masaj petrec aproximativ 20 de minute. La început a fost de 14,5 cm in erectie, acum 17,8. Se vede ca penisul a devenit mai mare în volum. Pare mai masiv. Există un alt plus – sexul a devenit mult mai mult, tot în timp ce elementul are loc ca o piatră, chiar și ea a observat

  .

  Boris, 35 ani, Saint Petersburg

  A încercat o mulțime de piese diferite, nu a putut sparge prin creșterea circumferinței. În plus, tot timpul am fost derulată înapoi după finalizarea cursului. a fost o poveste complet diferită. In fiecare zi, a fost angajat de două ori, a fost atras de warm-up, jelqing. Penisul a devenit la fel de tare ca piatra. În erecție nu este apăsat. Rezultatul excelent de creștere. 4 săptămâni a câștigat aproape 5 cm

  Vladimir Ivanovich, urolog, clinica Medistar

  sugerati folosi gel împreună cu exerciții manuale.

  Traction – platformă solidă pentru o creștere progresivă în grosime, lungime. Doar nu se complacă în iluzii, lucrările și fără supliment CCT este pe curs. Doar încărcarea suplimentară multiplică efectul. Sunt sigur că va fi de ajutor pentru bărbați a căror dimensiune a penisului este mult mai mic decât datele medii.

  Maxim Leonidovich, androlog, clinica Renovacio

  este primul – supliment linie pentru creșterea nedureroasa a falusului la bărbați din toate grupele de vârstă. Instrumentul a fost mult timp incluse în practica urologic si a fost folosit timp de mai mulți ani. Compoziția demonstrează potenta ridicată, viteza declanșării efectului.

  admisă aplicarea pe termen lung, raportul beneficiu-risc lucrează în favoarea pacientului. Capacitatea de a mări volumul cavernos a fost clinic proved.Book pe site-ul oficial

  Comanda on-line pe pagina publică este o modalitate sigură și de încredere pentru a cumpăra. Alegeți această cale și nu va întâlni o contrafacere. Este o resursă cu o reputație bine stabilită, dovedită cu cea mai bună mână. Metode de plată flexibile, livrare.

  Contraindicatii

  Produsul este utilizat pe fondul bolilor și leziuni ale membrului pielii dermato venerice progresive. Utilizarea este interzisă sub vârsta de 18 ani, în cazul în care crema provoacă un răspuns alergic locale. Atunci când reacția negativă, opriți cursul, să ia un antihistaminic.

  Aveți grijă să nu cumpere fals! Crema original este o adevărată vânătoare. Doar în cazul în care, pentru că în magazin prin intermediul site-ul oficial.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...