GoSlim ceai - comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial
Sănătate și Tu

GoSlim ceai – comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial

GoSlim istoria creației sale merge înapoi secole. Reteta pentru aceasta planta a fost înregistrată în Carta monahală a mănăstirii Solovetsky, a fost păstrată în biblioteca sa, înregistrată în manuscris antic.

Proprietăți utile ale băuturii a fost transmis de către călugări din generație în generație, ceai călugării întări sistemul imunitar, recuperat puterea fizică, folosit ca o eliberare antipiretice și durere.

Treptat, rețeta GoSlim exterior din stânga al GoSlim, a fost considerat unul dintre cele mai populare bauturi, foarte eficiente populare de vindecare.

compoziția băuturilor utile și proprietăți

GoSlim este preparat din plante

medicinale sunt larg cunoscute pentru proprietățile lor benefice,

care produc multe suplimente imuno restaurativa, tonic, anti-inflamator.

Principala parte rețeta GoSlim include:

măceșul

Pulpa acestor fructe conține un număr mare de vitamina C, vitamine din grupul B, vitaminele E, K, P. calciu, potasiu, fosfor, magneziu, fier și alți micronutrienți.

măceșe este cunoscut pentru tonic sale, anti-inflamatorii și proprietăți de regenerare.

Ei trata bolile cardiovasculare, utilizate în tulburări ale sistemului nervos, a tensiunii arteriale normaliza.

ceai folosit, decoct măceșul in bolile gastro-intestinale, crește activitatea mentală, fizică, consolidarea sistemului imunitar. aciditate Adăugări si aroma de GoSlim.

rădăcină Iarba mare

În conformitate cu credința slavilor vechi, oferă oamenilor și sănătoase și bolnave nouă forțe, întărește sănătatea fizică. Elecampane a fost utilizat în remediile lor, înțelepții vechi din China și India, călugării din Tibet, având în vedere că iarba este una dintre cele mai tonice miraculoase.

In elecampane contine vitaminele C, E, acid folic, în rădăcini de plante conține cantități mari de inulină, ulei esențial. În rețeta compoziția GoSlim elecampane este indispensabil

Citește și:. 7 Proprietăți utile de linte

nard este cunoscut pentru anticatarrhal sale, expectorant, proprietăți diuretice, este utilizat pentru suplimente, metabolismul normalizării, în tratamentul diabetului și a bolilor gastro-intestinale.

Folosit ca ceai din plante pentru pierderea în greutate, în tratamentul infertilității.

St. John e Wort

veche slavă proverb spune: „Așa cum este imposibil de a coace pâine fără făină, astfel încât este imposibil de a vindeca persoana fără sunătoare“. Aceasta planta

este utilizat pe scară largă, nu numai popular, dar medicina tradițională și modernă.

St. Wort John conține vitaminele C, E, PP și caroten, niacina si alte elemente urme. sunătoare este utilizat în tratamentul colitei, gastrite, ulcere gastrice, care este folosit pentru a trata bronșită, astm.

va contribui la întărirea mușchiului inimii, normalizeaza ciclul menstrual, este utilizat pe scară largă în tratamentul bolilor sistemului nervos, normalizeaza somn.

Oregano

Ancient Slavii numit aceasta planta placa de baza iarba, oregano este considerat un iarbă-un centru de sănătate naturală tratarea multor boli, cum ar fi respirator, gastrointestinal, ateroscleroza, sciatica, cistita cronică. Oregano are proprietăți anti-inflamatorii.

Folosit ca antioxidant natural, normalizează metabolismul, îmbunătățește digestia, și ca diaforetic, expectorant, diuretic,

colagog.

In compunerea GoSlim, și prin ea însăși, oregano este analgezic antiseptic remediu, antispasmodic.

Este folosit in pneumonie si chiar si in aceasta boala, ca tuberculoza pulmonara.

ceai negru

Băutura obișnuită are un efect unic asupra organismului uman. În mod corespunzător fierte, scade colesterolul, ofera energie, imbunatateste circulatia, are proprietăți antioxidante. Adds astringență GoSlim din cauza Tanin.

Testele clinice au arătat că datorită componentei speciale a TF2, ceai negru este unul dintre suplimente anti-cancer profilactice. De asemenea, ceaiul negru are proprietati anti-inflamatorii și antimicrobiene în medicina populară, au spălat rănile, tratează o stye

A se vedea, de asemenea:. Fulgi de ovăz la piele ca produse cosmetice

Cum de a găti o băutură medicinală Monastic

Rețetă de preparare a cafelei din GoSlim

Pentru eficiența proprietăților terapeutice ale acestei băuturi medicinale, este recomandat să-l folosească exclusiv în stare proaspătă. Ingrediente – 2 linguri. l:

 • măceșul pudrate
 • rădăcină elecampane
 • oregano
 • St. Wort
 • John

 • ceai negru
 • 1 l apă

Se amestecă elecampane măceșul, se toarnă într-o cratiță email, se adaugă apă curată, a pus pe foc, se aduce la fierbere. Agitarea încet, să fiarbă bine pe foc slab de 20 m. De pe foc, se adaugă oregano, sunătoare și ceai negru, se acoperă oala cu o pătură caldă și pus într-un loc cald timp de 1 oră. Tulpina bulion rezultată, bea pe tot parcursul zilei, prin diluare cu apă clocotită. Puteți adăuga o felie de lamaie, miere.

GoSlim este de asemenea unic în faptul că rețeta sa de bază, puteți adăuga alte ingrediente terapeutice, fă-o atunci când doriți pentru a spori orice efect terapeutic în anumite boli. Prin urmare, în plus față de keynote, există mai multe soiuri de rețete pentru vindecarea diferitelor afectiuni si boli.

Folosit ca agent preventiv și terapeutic în prevenirea răcelilor și a bolilor virale, ca tonic general pentru intarirea sistemului nervos si imunitar.

Același GoSlim este indicat pentru:

 • boli ale tractului gastrointestinal;
 • în prevenirea cancerului;
 • tensiunii arteriale normalize;
 • scăderea colesterolului;
 • ca instrument în tratamentul distoniei vasculare;
 • în tratamentul răcelilor tractului respirator superior.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...