Electricity saving box - preț, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală
Sănătate și Tu

Electricity saving box – preț, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală

Nu cu mult timp în urmă pe piața internă

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

există o economie de energie cutie de economisire a energiei electrice dispozitiv miraculos, care, potrivit inventatorilor, permite economisirea de până la 30% din energia electrică în fiecare lună. Divorțul sau adevărul? Cum functioneazã? Cum să-l folosească în mod corespunzător? Despre toate acestea vor fi explicate în continuare.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

În primul rând, vreau să spun că caseta de economisire a energiei electrice dispozitiv de economisire a energiei nu este singur. Cam în același timp, au existat și omologii săi SmartBox, POVER Saver, economic și multe altele. După cum reiese din răspunsurile producătorilor la aceste dispozitive au câștigat doar suficient pentru a le lipi în priză. Această simplitate de utilizare este alarmantă și sugerează divorțul. Costul cutiei de economisire a dispozitivului de energie electrică este de aproximativ 1600 … și este proiectat pentru sarcina maximă de rețea este de 15 kW, ceea ce permite să o aplice la dimensiunea medie acasă.

Prima întâlnire cu caseta de economisire a energiei electrice dispozitiv de economisire a energiei duce la confuzie: este în cele din urmă a creat un dispozitiv care este într-adevăr capabil de a economisi energie electrică? Dar, așa cum am găsit într-un dispozitiv mic pentru a converti energia reactivă la activ, de a face protecție la supratensiuni, fulgere, filtra toate dezordine? În cazul în care este într-adevăr așa, atunci de ce este această tehnologie nu este utilizat în industria electrică? Nu ar trebui să-l apoi să fie prea ieftin, deoarece unitatea condensator, stabilizatori și alte dispozitive similare de astăzi sunt obligați să plătească 6-7 ori mai mult.

Ce găsiți în energie electrică de economisire Box?

O cutie de economisire a energiei electrice dispozitiv prezintă cea mai mare parte imagini ale aspectului telefonului, dar ceea ce este în interiorul acestuia? Este foarte simplu – în loc de un număr mare de piese marcate pe diagrama, interiorul este numărul minim de elemente, ceea ce sugerează din nou înșelăciune. Deci, caseta de economisire a energiei electrice este o cutie similară cu încărcătorul camerei. Pe copertă este cele două becuri mici. În interiorul unității puteți vedea podul de diode, sursa de alimentare de la care alimentează becul și condensator. Asta e tot? Cum poate un dispozitiv costul componentelor din care un maxim de 100 … pentru a economisi energie electrică? Eficacitatea instrumentului pur și simplu nu poate fi adevărat.

Cum este “economii”?

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

In ciuda decepția evidente, ia în considerare modul în care toate aceeași cutie de economisire a energiei electrice de lucrări, potrivit producătorilor. Este cunoscut faptul că energia este activă și reactivă. Pentru a opera dispozitive la locul de muncă, în casă sau un apartament este utilizat exclusiv de puterea activă. energia reactivă face doar o sarcină suplimentară în rețea. Pentru a evita sarcini excesive în medii industriale sunt adesea folosite dispozitive cum ar fi RPC (compensatorul de putere reactivă). Există

astfel de dispozitive și dispozitive de uz casnic, cum ar fi un calculator, dar de cele mai multe ori utilizarea lor la domiciliu este inutil.

Conform producătorilor opinii, caseta de economisire a energiei electrice este proiectat pentru a converti energia reactivă în activă. Dar, potrivit experților, în prezent nu există nici măcar o dovadă teoretică, cum se poate face astfel de mașini miracol. Toate încercările de a verifica cu producătorii de informații mai detaliate despre cutia dispozitivului de economisire a energiei electrice și alte astfel se încheie în mod constant în eșec, ceea ce sugerează că acestea sunt cu sârguință încearcă să ascundă înșelăciune.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

În concluzie Caseta de energie electrică de economisire

In ciuda opiniilor multor experți cu privire la divorț un număr mare de populație cumpără încă caseta de economisire miraculoasă despărțire de energie electrică, și altele ca el, în speranța de economisire. Ei bine, după cum se poate renunța la dispozitivul din când în când există astfel de reduceri atractive, iar costul său poate fi „bate“ doar câteva luni? De fapt, dispozitivul este absolut inutil, atât în ​​industrie și acasă. Și toate referirile la faptul că produsul certificat, care vizează ignorarea majorității procedurilor de certificare. Certificatul este dat pentru parametrii de securitate și proprietățile de consum în timp ce nu sunt considerate complet.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...