Orar Luni - Vineri - 14.00 PM - 15.00 PM
Contact +40 747 453 214 / +40 754 905 703 / +40 749 606 486
Email secretariattdsa@gmail.com

Despre noi

TIMIȘOARA DENTAL STUDENTS ASSOCIATION

    TDSA este o organizație non-profit, înființată în anul 2007, luând locul fostei asociații studențești ASST (Asociația Studenților Stomatologi din Timișoara), fiind totodată una dintre asociațiile fondatoare ASSRo (Asociația Studenților Stomatogi din România).

Unul dintre principalele obiective ale organizației este de a stimula participarea studenților la actul educațional, la viata socială, economică și culturală. Organizația reprezintă un mediu de tineret, mediu în care orice student are șansa de a se exprima și de a-și pune ideile în practică. În acest scop, TDSA menține o legătură constantă cu facultatea, profesorii, dar și cu diverse alte organizații din Timișoara.

TDSA este membră a Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FIIT) ți totodată membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești (ANOSR), prin intermediul cărora reușim să păstrăm legătura cu alte organizații și chiar să demarăm proiecte comnune.

Printre cele mai importante proiecte derulate de echipa noastră se numără:

DenTim: congresul internațional pentru studenți și tineri medici, unde fiecare student sau tânăr medic din centrul nostru, dar și din alte centre, poate prezenta o lucrare științifică, unde au loc workshop-uri și prezentări ale unor cadre medicale de renume.

Balul Bobocilor: o bună ocazie pentru ca toți studenții sa se cunoască, iar pentru boboci o ocazie de “a sparge gheața” și de a începe integrarea cu atmosfera de facultate.

Interdentis: schimb de experiență timp de o saptamana desfășurat într-un alt centru universitar din țară.

Simularea Examenului de Admitere: eveniment realizat cu scopul de a da ocazie elevilor de clasa a XII-a să-și testeze cunoștiințele acumulate și de a face cunoștiință cu metodologia desfășurării examenului de admitere propriu-zis.

Stoma Party: organizat în fiecare semestru, cu scopul de a reuni studenții stomatologi și nu numai.