Black Mask - pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală
Sănătate

Black Mask – pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, versiunea originală

Erupții pe fata strica aspectul, face uz de cosmetice

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

de mascare, care cantaresc in jos pielea și creează efectul de măști pe față. În cazul în care inflamația roșie ar trebui să fie tratate, punctele negre pot fi eliminate cu ajutorul acasă și produse profesionale. Un astfel de instrument era negru masca, care a cucerit internetul cu efect său minunat. Efectiv dacă și pentru a se potrivi cu mască neagră de puncte negre, ar trebui să înțeleagă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Fapte și cifre negru masca

comedoanelor sunt la fel de sensibile la bărbați și femei. Statisticile arată că masca neagră apar în 53% dintre bărbați, ponderea slabă a reprezentat 47%. De multe ori pentru a scăpa de puncte negre de pe fata de multi oameni prefera la domiciliu – doar stoarcere-le. Astfel de măsuri sunt pline cu consecințe periculoase: în cel mai bun caz poate fi cicatrici inestetice sau cicatrici în cel mai rău – risc ridicat amenințare pentru a aduce o infecție cu toate consecințele care decurg din aceasta, inclusiv moartea

.

Compoziția și proprietățile negru Masca

Compoziția variază în funcție de producător. Aceasta este bambus carbune, care oferă produse cosmetice de culoare neagră și vindecă erupții cutanate. Acesta este compus din diverse uleiuri si vitamine care imbunatatesc textura si tonusul pielii.

Proprietăți negru masca acnee pete negre:

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 • Golește punctele negre sunt Comedoanele deschise și porii contaminate.
 • Netezește tonusul pielii, mattifies și netezește relieful.
 • lessens vizibilitatea porilor, ceea ce le face elastic și rezistent la contaminare.
 • Treats alte erupții cutanate (elemente inflamatorii ușoare).
 • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Neteze,te ridurile fine si combate primele semne ale îmbătrânirii.

Bamboo cărbune – componenta principală a măștii

.

Pentru a se potrivi și fonduri de beneficii negru Masca

Pentru a utiliza pot oamenii cu probleme ale pielii uleioase și uscate. Titularii de piele normala cu pori mici pot încerca, de asemenea, masca neagră, pentru că este produs uhodom. Având în vedere poluarea mediului înconjurător, o mască bună pentru curățarea porilor, pentru a evita problemele de piele, pentru a preveni formarea de cosuri si puncte negre.

Principalul avantaj al produselor cosmetice negru pentru față, puteți evidenția prevalența și o mulțime de comentarii de pe net. Oamenii pot vedea rezultatele reale și sfaturi și pentru a decide dacă să comande o mască neagră bazată pe propria lor înțelegere a principiului muncii și a eficienței sale, nu promisiuni de publicitate obscure.

Masca este un versatil și aprobat pentru utilizare pentru persoanele cu orice tip de piele si orice varsta.

Motive de ce ar trebui să alegeți masca Negru:

 • Instrumentul dă rezultatul, deoarece textura spongioasa a masca indeparteaza stratul superior de celule moarte ale pielii, făcând efectul de coaja superficial de lumină.
 • Mulți utilizatori au apreciat cosmetice și sunt de acord cu eficacitatea acestuia.
 • Este versatil și aprobat pentru utilizare pentru persoanele cu orice tip de piele si orice varsta.
 • În plus

  față de curățare și de vindecare acțiune masca neagra are un efect nutritiv și netezește ridurile fine.

Mecanism de acțiune negru Mask

Mecanismul de acțiune al masca negru este foarte simplu. Se compune din următoarele etape:

 • Datorită texturii vâscos este legat la suprafața pielii și pătrunde adânc în porii, înmuiere conținutul lor. Ca uscarea secreției sebacee și comedoanelor interblocheze ferm cu masca și se lasă la îndepărtarea lentă a filmului de pe fata.
 • Uleiuri si vitamine din compozitia imbunatateste textura pielii, reglează glandele sebacee.
 • O curățare regulată bună previne contaminarea puternică a porilor și formarea în continuare a punctelor negre.

Contraindicatii Negru Masca

Masca este universală și potrivită pentru aproape toată lumea. Puteți selecta numai 2 contraindicatii este o alergie și acnee grave. Pentru a exclude o reacție alergică la produsele cosmetice, ar trebui să-l încercați: pentru o arie limitată a pielii, mai bine pe partea interioară a încheieturii mâinii, se aplică o cantitate mică de masca după 20-30 minute evalua răspunsul. În cazul în care nu există nici o mâncărime și roșeață. – astfel încât produsele cosmetice sunt sigure si nu va provoca alergii

În ceea ce privește acnee, atunci când rulează forma, atunci când erupții cutanate răspândite pe toată fața lui și este reprezentată de mai multe papule inflamatorii, pustule și noduri, folosind orice produse cosmetice poate dauna pacientului. Ar trebui să consulte un dermatolog și pentru a obține atribuirea de tratament individual.

Aplicarea fondurilor negru Mask

Mulți producători oferă să cumpere masca neagră, fiecare dintre ele a inclus instrucțiuni de utilizare. Faptul că firmele diferite produc un instrument într-o formă diferită: care în pulberea să se dizolve în apă, și care, la o dată într-o formă vâscoasă. De exemplu, populare frumusete face cu negru masca gata pentru utilizare. Și masca cap negru prezentate sub formă de pulbere, care se diluează la o apă lichidă omogenă vâscos. (Adesea 1: 2)

Reguli de bază de utilizare:

 • Se aplică un strat subțire, în caz contrar elimina din față va fi foarte dificil.
 • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Timpul de expunere a masca 15-20 minute, sau până la uscare.

 • Aplicați pe zona ochilor și sprâncene nu poate fi, în caz contrar se poate deteriora pielea subțire a regiunii periorbitale și frunții.
 • Utilizatorul trebuie să fie pregătit că antenele pot rupe impreuna cu masca neagra, dar pentru multi este mai degrabă un avantaj decât un dezavantaj.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Aplicați masca neagră poate fi nu mai mult de 3 ori pe săptămână pentru proprietarii de ten gras și 1 timp de o săptămână pentru cei care au pielea uscata. După o lună de utilizare, utilizatorul trebuie să marcheze efectul maxim al fondurilor – dispariția mască neagră. Apoi, pentru a menține rezultate, ar trebui să se aplice masca 1 la fiecare 7-14 zile, pentru a preveni contaminarea severă a persoanelor, și astfel să se elimine riscul de dezvoltare a acnee în viitor.

Dacă filmul nu este îndepărtat complet, reziduurile pot fi spălate cu apă caldă. Instrumentul este bine scos din față.

Eficiență și rezultate Negru Masca

mască neagră a primit popularitatea sa nu numai datorită publicității activă, dar, de asemenea, eficacitatea acestuia. Rezultatul nu se va ține mult timp de așteptare – după o lună de utilizare, porii devin mai curate și au eliminat deja partea principală a comedoanelor. rezultate instantanee, așa cum sa demonstrat în numeroase videoclipuri, nu în valoare de așteptare, dar chiar și după prima utilizare, rezultatul va fi.

Desigur, eficacitatea mijloacelor pentru fiecare persoană va varia datorită faptului că elasticitatea și lățimea timpului în toate diferite. Pe lângă Comedoanele adânci masca negru nu este atât de ușor de curățat. Și ultimul instrument ajută pentru a curăța porii și de a reduce punctele negre, dar dacă leziunile, inclusiv comedoane, apar din motive interne, nu masca este complet de la ei va salva.

Costurile și în cazul în care pentru a cumpăra Black Mask

Masca poate fi cumparat in Internet o mulțime de site-uri de vânzare produse cosmetice sau invenții chinezești oferă să-l cumpere. În plus, companii precum Oriflame si Yves Rocher, nu a ezitat si a inventat masca lui de la negru masca neagra. Pe un site informal și de la alți producători, costul produsului variază și este 20-40 … pentru o singură aplicație. De la producător costurile Oriflame masca aproximativ 300 ….

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Prețul de mască neagră american pe site-ul oficial este …. Nu toți utilizatorii sunt gata să plătească astfel de bani pentru remediere, eficacitatea care nu a convins toți utilizatorii, deoarece Internetul este umplut cu nu numai un film despre proprietățile minunate de unelte, dar recenziile de inutilitate complet.

Poate, pentru a încerca această mască este doar să-l facă în mod independent, prin site-ul formal sau informal este o decizie fiecare.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...