Orar Luni - Vineri - 14.00 PM - 15.00 PM
Contact +40 747 453 214 / +40 754 905 703 / +40 749 606 486
Email secretariattdsa@gmail.com

Dințișorii de lapte

 

 

Dupa cum spune si titlul, proiectul se intituleaza “Dintisorii de lapte” si are ca si grup tinta elevii claselor II-IV.

Proiectul are ca si scop responsabilizarea elevilor despre importanta igienei orale inca de la varste fragede.

Proiectul se va desfasura in perioada martie-mai 2017 si sunt implicate 5 centre universitare din tara: Timisoara, Craiova, Sibiu, Bucuresti, Tg-Mures . Sustinerea prezentarilor va fi facuta de un grup de 2 voluntari, care pe perioada saptamanilor de predare nu se schimba.

Prezentarile incep cu data de 13.03.2017, au o perioada de 6 saptamani (deoarece este si saptamana cu pastele) si se termina odata cu faza locala a acestui concurs. La fiecare clasa se va face cate o prezentare pe saptamana, iar la finalul prezentarii, elevii vor primi un test, cu durata de maxim 10 minute, iar in ultima saptamana de predare se vor centraliza toate notele. Primii doi elevi din fiecare clasa primesc dreptul de a participa la faza locala. Faza locala se va desfasura simultan in toate centrele implicate. Elevii care au obtinut locul 1 la fiecare an de studiu, primesc dreptul de a participa la faza nationala, la Brasov, iar data desfasurarii acestei faze va fi comunicata ulterior.

Programa dupa care se vor desfasura prezentarile a fost facuta in concordanta cu parerile celorlalte centre si va fi folosita atat la prezentari cat si la fazele locale si nationala. Odata cu inceperea acestui proiect marcam si o premiera la noi in tara legat de concursurile de acest fel si anume, la faza locala si nationala va fi inclusa si o proba practica, pe langa cea scrisa. Baremul pentru proba practica va fi unul obiectiv, deoarece dorim sa nu existe urme de subiectivism si sa existe o transparenta marcanta.