Acai Berry - preț, în cazul în care să cumpere, cum funcționează
PutereȘtiri

Acai Berry – preț, în cazul în care să cumpere, cum funcționează

Acai boabe. Ai auzit, probabil, de ea. Dar ce este? Ce face? Și este o minune de pierdere în greutate, așa cum pretind unii?violet Acai (ah pronunțat-SAH-Yee) este unul dintr-un număr de boabe de Amazon, care recent au devenit populare in afara Americii de Sud. Multe cereri sunt făcute despre acai boabe; unele dintre ele sunt adevărate, altele nu.

Acai Berry: O alegere sanatoasa?

Acai, ca și alte boabe similare, a fost dovedit a avea anumite beneficii pentru sănătate. „Cel puțin o

duzină de articole în convenționale vorbesc literatura medicală despre efectele valoroase ale Berry,“, spune Porter Valencia, MD, director al sanatatii femei la Centrul Chopra din Carlsbad, California.

Related:? Sunt Omega-3 acizi grasi Greutate-Pierdere SIDA

Din punct de vedere nutrițional, acai boabe livrează pe două fronturi importante:

  • efecte antioxidante benefice. Acai contine antioxidanti, substante care combat moleculele daunatoare, cunoscute sub numele de radicali liberi. Prea mulți radicali liberi pot provoca leziuni la nivelul tesuturilor umane si duce la o mare

    varietate de tulburări medicale, inclusiv de pigment violet profund inima lui Acai Berry infecția cu este responsabil pentru beneficiile sale antioxidante, care sunt similare cu cele din alte boabe de întuneric, cum ar fi afine și mure. Pigmentul contine antocianine (pronuntat Anth-oh-sigh-a-NINS), o clasă puternică de fitonutrienți – componente nutritive de plante – care servesc ca antioxidanți. Alimentele care contin antociani au puternice rezistență colors.The roșu, albastru sau violet efectelor antioxidante in diverse alimente este masurata prin ORAC (Oxygen Radical Absorbanta Capacitatea) de testare. Cu cât scorul ORAC, este mai puternic efectul antioxidant. „Scorurile acai boabe destul de mare“ Dr. Porter says.It trebuie remarcat, totuși, că într-un studiu recent de evaluare a efectelor antioxidante ale anumitor sucuri, suc de rodie, vin rosu, suc de struguri Concord, și suc de afine marcat mai mare, în această ordine, decât suc de acai boabe.

  • proprietăți

  • Anti-inflamatorii. Un alt avantaj al Acai boabe este efectul său anti-inflamator. După cum sugerează și numele, anti-inflamatoarele lupta inflamație, care a fost legat de o serie de probleme de sanatate, inclusiv boli de inima si accident vascular cerebral. „Multe dintre over-the-counter medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene funcționează pe aceeași cale ca și acai boabe,“ Porter note.

Acai Berry: Ce despre pierderea în greutate?

Pe de altă parte, afirmația că Acai boabe este bun pentru pierderea in greutate pare a fi nefondate. „Nu există nici o literatură în reviste științifice cu privire la pierderea in greutate si acai boabe“, spune Porter. Acea parte a poveștii Acai Berry pare a fi doar o altă înșelătorie dieta.

Dincolo doar lipsa de stimul-pierdere in greutate, o declarație recentă de Centrul pentru Stiinta in interes public, un grup de monitorizare, a avertizat consumatorii să nu semneze pentru teste gratuite de acai produse dietetice online, din cauza plângerilor cu privire la credit neautorizate taxe de card, după proces este de peste.

Related: Super super Sanatate

Acai Berry: Care este linia de jos?

Chiar dacă nu este un miracol de pierdere în greutate, acai boabe, precum și afine, mure si alte fructe colorate, este bine să includă în orice dieta. „Intotdeauna mi-am recomanda pacientilor mei pentru a obține o gamă largă de culori în dieta lor“, Porter spune, „și că pigment violet închis are atât de multe beneficii de sanatate pozitive – spun pacienții mei să«mănânce un curcubeu», deoarece fiecare dintre culorile curcubeu are o mare varietate de substanțe nutritive care ofera beneficii diferite de sanatate.“

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...